Haetaan uutta kuoronjohtajaa

50-vuotias kamarikuoro, Jubilate, hakee uutta kuoronjohtajaa keväästä 2018 alkaen nykyisen johtajan, Edward Ananian-Cooperin, muuttaessa ulkomaille. Kuoro harjoittelee tavoitteellisesti ja ohjelmistoon kuuluu sävellyksiä vanhasta musiikista nykyteoksiin. Äänenmuodostuksella on harjoituksissa merkittävä osuus ja siihen myös uuden johtajan toivotaan paneutuvan. Samoin kykyä tulkita musiikkia pidetään tärkeänä.

Kuoroharjoitukset pidetään ruotsiksi. Uudelta johtajalta ei kuitenkaan edellytetä äidinkielen tasoista kielen hallintaa; “toimiva kouluruotsi” riittää. Jubilate harjoittelee kerran viikossa, tiistaisin. Säännöllisten harjoitusten lisäksi pidetään tarvittaessa joitain viikonloppuharjoituksia (yleensä perjantai-ilta ja lauantai-aamu + päivä).

Jos Jubilaten johtaminen kiinnostaa ja kuoron profiili tuntuu sopivalta, ilmoita kiinnostuksesi ny-dirigent@jubilate.fi -osoitteeseen, kuitenkin viimeistään 30. lokakuuta. Yhteydenotossa toivotaan kuvausta omista kokemuksista kuoronjohtajana sekä ajatuksia kuorolaulusta ja -musiikista. Tekstin voi kirjoittaa joko ruotsiksi tai suomeksi. Kuoron jäsenistä koostuva pieni komitea käsittelee kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.  Kuoron hallitus tekee kuoron jäseniä kuultuaan lopullisen päätöksen Jubilaten uudesta johtajasta.

Lisää tietoa kuorosta

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin.